8 tips voor een bikinibody

06-06-2016 16:07

Iedereen heeft een ander lichaam. De een vindt een bikinibody een strak lichaam en de ander vindt zich prima zoals diegene zelf is. Hier zijn een aantal tips om die bikini te rocken!
1. De juiste bikini
Hoe leuk die bikini jou vriendin ook staat, bij jou ziet hij eruit als een misvormd lapje stof. Dit komt doordat zij haar eigen lichaamsvormen heeft en jij de jouwe! Kies een bikini uit waarin jij je goed voelt en niet omdat het de laatste mode is. Zo laat je die goede kanten van je lichaam zien en beloop jij het strand als je catwalk!
2. Just eat that chocolate
Wil je zo graag dat ene stukje chocola of misschien wel de hele reep? Waarom niet! Je bent menselijk en ook nog is een vrouw. En wij vrouwen houden nou eenmaal van chocola! Het is jou lichaam(en stiekem ook jou chocola) en je doet wat je ermee wilt doen.
3. Water
Drink veel water. Niet omdat al die magazines zeggen dat je dat moet, maar omdat het goed voor je is. Je moet niks en je bepaalt zelf of je het wilt.
4. Vergeet de modellen en celebs
Want zij hebben de hele tijd om te sporten en het geld voor een personal trainer of twee. Het is mogelijk om eruit te zien als zij. Als je zeeën van tijd hebt en de hele dag in de sportschool wilt staan.
5. Bekijk foto's van vroeger
Zie hoe gelukkig je als kind was in je bikini en je niks van anderen aantrok. Zo moet je ook gewoon weer gaan denken. En al kijken mensen naar je, schud met die kont heen en weer en schop(per ongeluk) een beetje zand over hun heen.
6. Zoek die positive vibe
Ken je dat gevoel als je met je beste vriendin bent? Dat gevoel heb je altijd nodig. Dus sleep haar mee naar die sportschool en hou een wedstrijd wie het beste is!
7. Stop met vergelijken
Vergelijk jouw lichaam niet met dat van andere. Vooral in magazines zie je foto's van magere modellen met de mooiste bikini's voorbijkomen. Niet verwacht dat jij er net zo uit zal zien als Doutzen.
8. Trek je bikini aan en gaan!
Trek gewoon die prachtige nieuwe bikini aan en rock hem! Want zodra jij die bikini aan hebt, heb je eigenlijk al een bikinibody, toch?

Terug